ikzoekeentrouwauto.nl Algemeen Hoe vraag je je vriendin ten huwelijk

Hoe vraag je je vriendin ten huwelijk

Hoe vraag je je vriendin ten huwelijk

De mooiste dag van mijn leven was de dag dat ik me verloofde om te trouwen. Ik zal nooit vergeten hoe het voelde toen ze “ja” zei Het is een onvergetelijk gevoel, en de meeste mensen willen dat voelen. Het enige wat je in de weg staat ben jij – heb je de moed om haar te vragen? Denk je dat ze ja zal zeggen als je haar ten huwelijk vraagt? Zo ja, dan is het tijd voor mij om je te vertellen hoe!

Je bent eindelijk klaar om je eeuwige vrijgezellenbestaan een halt toe te roepen. Je weet dat dit de vrouw is die alles beter kan maken. En je wilt niets liever dan dat haar vingers verstrengeld zijn met de jouwe terwijl ze lacht aan de eettafel of op snooze drukt om 2 uur ’s nachts terwijl ze elke dag uit bed stapt. Omdat het leven gewoon niet de moeite waard is om te leven als er niemand naast je is!

Je hebt er al eerder over nagedacht om haar ten huwelijk te vragen, maar er nooit echt iets mee gedaan- wat betekent “Wil ik echt trouwen” zonder er eerst grondig over gesproken te hebben? Nu lijkt een uitstekend moment; vandaag zou wel eens ons geluk kunnen zijn.

Huwelijksaanzoek

Je hebt al een tijdje verkering met je vriendin en je voelt dat je klaar bent om de volgende stap te zetten: trouwen. Er zijn zoveel dingen die komen kijken bij het plannen van zo’n gebeurtenis, zoals de kosten, de uitnodigingen… Maar één ding is zeker: voordat er iets anders gebeurt – of het nu feest is of niet – moet je haar hand vragen in het huwelijksgeluk! Dit kan een hele uitdaging zijn als alle angst toeslaat in de hoop dat ze “ja” zegt.

Een ring voor het aanzoek

Ten eerste heb je een ring nodig om je aanzoek te doen. Dat kan lastig zijn, want ik moet niet alleen de perfecte maat hebben, maar ook wat mij goed staat en goed aanvoelt – alsof dat überhaupt mogelijk is! Om dat uit te zoeken gaan we naar een oude ring uit je collectie die precies past bij onze plaatselijke juwelier die dan bijpassende trouwringen voor ons maakt in beide maten. Zodra deze twee stukken samen klaar zijn graveren ze ze zodat haar initialen of een speciale boodschap voor altijd in elk stuk wordt gebrand (of hoe lang ook totdat ze het beu wordt om het te dragen)!

Romantiek

Een vrouw houdt ervan verrast te worden en meegenomen te worden op reis. Je mag de logistiek van de romantiek niet vergeten, dus verras je toekomstige echtgenoot met iets speciaals! Neem haar als voorbeeld – ze had misschien een extravagant weekend thuis gepland, maar in plaats daarvan boekte je tickets in de buurt van waar jullie beiden zijn opgegroeid. Of een andere nostalgische bestemming die samen herinneringen zal maken, net als een aanzoek zou doen.

De vraag

Als je zeker weet dat je het juiste moment hebt gevonden, vraag dan je vrienden en geliefden om hun zegen. Je kunt van tevoren een tekst voorbereiden over hoeveel dit betekent of het gewoon van papier voorlezen terwijl je haar diep in de ogen kijkt – laat al die woorden recht uit je hart komen, zonder aarzeling!

Wat zal het antwoord zijn

Als ze ja zegt, is het tijd om te vieren en de champagne te laten vloeien. Als je niet meteen je antwoord krijgt (en wie kan het haar kwalijk nemen?), probeer dan niet te schrikken; misschien is de liefde nog niet in zicht! Je vriendin is misschien bang hoe het na het huwelijk voor beiden financieel zal uitpakken of twijfelt misschien of deze emotioneel gevulde beslissing überhaupt wel de moeite waard is om te nemen… Maar wat is het belangrijkste? Elkaar de ruimte geven, zodat ze samen over deze zaken kunnen nadenken zonder druk op te leggen.