ikzoekeentrouwauto.nl Algemeen Hoe te trouwen in het buitenland

Hoe te trouwen in het buitenland

Hoe te trouwen in het buitenland

Hebt u ooit gedroomd van een bruiloft op een bestemming? Misschien is het idee om in het buitenland te trouwen iets waar je de laatste tijd aan denkt. Er zijn veel goede redenen om een bruiloft op een bestemming te hebben, en het is misschien iets wat u altijd al hebt willen doen! Maar hoe regel je dit soort evenementen? Wij vertellen u alles wat u moet weten, zodat uw dromen uitkomen.

Waarom niet trouwen in het buitenland? Het idee van een one-of-a kind, romantische ervaring is genoeg om elk paar zwijmelen. Als u wilt dat een onvergetelijke bruiloft met vele mogelijkheden voor de viering sites en stijlen is het tijd dat uw speciale dag werd gevierd in Europa of Azië!

Mogelijkheden

Trouwen is een mijlpaal in het leven, en als u in het buitenland trouwt kan dat een emotionele beslissing zijn. Om ervoor te zorgen dat uw huwelijk blijvende gevolgen heeft voor de wetgeving van beide landen en voor wat zij cultureel vertegenwoordigen, kunnen sommige documenten vereist zijn voordat we wettelijk trouwen. Zoals geboorteakten of scheidingspapieren, afhankelijk van waar jullie je bestemming kiezen.

Gespecialiseerde bedrijven

Voor veel mensen is het huwelijk een grote gebeurtenis vol verwachting. Het gevoel van eindelijk samen te zijn na jaren wachten is met niets anders in het leven te vergelijken! Als u zo’n koppel bent dat heeft gedroomd over uw bruiloft, maar bang bent dat het niet aan de verwachtingen zal voldoen. Maak u geen zorgen, want bij My Affair zorgen we ervoor dat alle wensen van onze klanten uitkomen door elk detail van begin tot eind te verzorgen, zodat ze nooit twee keer hoeven na te denken voordat ze “Ja, ik wil” zeggen.

Jullie trouwdag draait helemaal om jullie – dus waarom zouden jullie het niet als een privé-aangelegenheid laten voelen? Een kleine groep vrienden en familie, of gewoon de mensen die het meest betekenen in jullie wereld, kunnen samenkomen op deze speciale gelegenheid. Je wordt omringd door bloemen die passen bij wat je thuis in petto hebt; muziek speelt terwijl we onze liefde vieren met diner & taart plus champagne! Als er nog andere details zijn die de aanwezigen moeten weten voordat ze komen (aanwezigheid van politie als ze protesterende mensen verwachten), dan deel ik die hier ook graag, want deze arrangementen zijn niet iets wat je licht opvat.

Zelf alles regelen

U moet contact opnemen met uw plaatselijke ambassade of consulaat met betrekking tot trouwen in dit land. De meeste regeringen hebben specifieke regels die moeten worden gevolgd, dus het is het beste als je rechtstreeks met hen spreekt over welke documenten nodig zijn voordat je verder gaat. Het kan ook helpen om eventuele problemen op de weg te voorkomen!

Getuigen

Informeer, voordat u gaat trouwen, naar de regels van uw land betreffende getuigen. Als u dit via een gespecialiseerd bureau regelt, zullen zij u vaak alle nodige informatie verschaffen.

Cadeaus

Wanneer u uw receptie of huwelijksgeschenk plant, is het een goed idee om de mensen op voorhand te laten weten dat er op deze datum een thuiskomst is. De gasten kunnen dan hun cadeautjes geven en daarna met ons komen vieren!

Pl

Het is mogelijk om te trouwen in Las Vegas, zelfs als u van plan bent op een overzeese bestemming. Het enige wat nodig is, is één bezoek van het Marriage License Bureau en uw keuze uit 49 locaties (in 2016) in heel Sin City!