ikzoekeentrouwauto.nl Algemeen Voordelen van het Huwelijk: 7 Redenen om “Ja” te zeggen

Voordelen van het Huwelijk: 7 Redenen om “Ja” te zeggen

Voordelen van het Huwelijk: 7 Redenen om “Ja” te zeggen

Trouwen is een grote beslissing. Het vergt veel planning en inspanning om het voor elkaar te krijgen, maar het eindresultaat kan de moeite waard zijn. In dit bericht zullen we het hebben over 5 voordelen van trouwen die je kunnen aanmoedigen om “ja” te zeggen.

Dus je wilt trouwen maar je weet niet waarom? Dit artikel gaat over de voordelen van trouwen. Je zult ook te weten komen of het de moeite waard is om te wachten tot na de universiteit of niet. Hoeveel werk er komt kijken bij het plannen van een bruiloft en zelfs enkele redenen waarom mensen helemaal geen moeite doen. Zoals degenen die nooit echt verliefd waren op hun partner!

Vanuit Liefde

Wanneer je van iemand houdt en hem nooit meer kwijt wilt. Je weet dat hij of zij je wederhelft is, degene die alles de moeite waard maakt. Je neemt de verantwoordelijkheid op je om er altijd te zijn voor elkaars behoeften, want zonder hun steunsysteem kan het soms moeilijk zijn.

Getrouwde mannen leven vaak langer

Wetenschappers hebben ontdekt dat gelukkig getrouwde mannen vaak langer leven dan hun vrijgezelle tegenhangers. Onderzoekers beweren dat de voordelen van een relatie zich ook uitstrekken tot je gezondheid, met 40% minder kans op hartaandoeningen en infectieziekten zoals griep of longontsteking als je gekoppeld bent!

Sociale acceptatie

Door te trouwen kunt u uw relatie een gevoel van stabiliteit en veiligheid geven. Het is de ultieme verbintenis die slechts duurt tot de dood ons scheidt! Wanneer twee mensen besluiten samen deze stap te zetten, beloven zij hun liefde voor elkaar ten overstaan van alle familieleden of vrienden die hen het beste kennen.

Financiële zekerheid

Wanneer je getrouwd bent, worden de kosten van grote aankopen zoals huizen en auto’s meestal verdeeld tussen de echtgenoten. Sommige mannen zeggen dat een vrouw pas geldwaarde heeft nadat ze wettelijk aan elkaar verbonden zijn, maar dat is niet waar! Het geld dat uw man uitgeeft aan cadeaus voor zijn bruid weegt meestal niet op tegen wat hij krijgt als extra inkomen in haar huishouden; bovendien komen er belastingvoordelen als je samen halverwege het leven bent – de maatschappij weet hoe belangrijk deze tijd is dus richten we ons leven dienovereenkomstig in: huizen worden duurder terwijl auto’s nieuw kunnen worden gekocht in plaats van gebruikt, wat vaak nog hogere inkomens vereist om ze ook allemaal op één inkomstenbelastingaangifte te kunnen bekostigen.

Opvoeding

Kinderen hebben hun beide ouders nodig tijdens de opgroeiperiode. Door te trouwen geef je stabiliteit en zekerheid aan je beide kinderen met een veilige basis in het leven.

Intimiteit

Het huwelijk wordt vaak geassocieerd met een toename van de seksuele activiteit, zo blijkt uit verschillende studies. Uit onderzoek van het Kinsey Institute blijkt bijvoorbeeld dat 23% van de alleenstaande mannen een jaar lang geen seks heeft gehad, terwijl slechts 1% van de getrouwde mannen kan zeggen dat ze diezelfde zeldzaamheid hebben meegemaakt! Bovendien, als het gaat om het down-en-uppen van hun game-avond of de jouwe-zijn ze meer geneigd dan ooit tevoren: Onderzoekers ontdekten vorig jaar nog hoe het huwelijk koppels gelukkig maakt, omdat niet alleen de gecombineerde huwelijksgelukzaligheid hogere percentages geeft op slaapkameravonden, maar ook meer voldoening uit deze interacties zelf blijkt.

Praktische voordelen

Trouwen met iemand zal je de zekerheid geven die niemand anders je kan bieden. Het kan voor hun welzijn zijn, of misschien omdat ze ziek zijn en iemand willen die de verantwoordelijkheid voor hen op zich wil nemen; maar in ieder geval geeft het paren onmiddellijk toegang tot elkaars leven, zolang beide partners ermee instemmen!